+46 (0)70 445 44 79 ENGLISH EN
  • Lyxiga lägenhetshus vid stranden

Galle är huvudort i den sydliga delen av ön med järnvägsförbindelse till Colombo och Matara. 1988 sattes delar av staden och dess befästningar upp på Unescos världsarvslista. Galle är en populär ort för turister och backpackers.

Vår lägenhet ligger på 4:e våningen i det lyxiga Oceanfront Condos precis intill havet, ca 3 km från Galle city. Den är på 66 kvm och har ett sovrum och ett badrum. Det finns ett välutrustat kök med många bekvämligheter. I vardagsrummet kan två små barn eller en vuxen sova i bäddsoffan. Njut av havsutsikt från vardagsrummet och sovrummet samt den stora balkongen. I sovrummet kan ni slappna av i en king size säng på 180×200 cm. Det finns en sliding door garderob med gott om plats för era kläder. Tv och wifi av hög kvalitet ingår. Det finns AC och fläktar i alla rummen för en trevlig inomhusmiljö. Ni har även egen parkering för en bil.

Huset i sig bjuder på en hel del bekvämligheter som deras restaurang med supergod mat. Där ni även kan sitta ute och se på havet. Det finns ett enklare gym för den träningssugna och såklart pooler för både vuxna och barn.

Priser

Priserna nedan är en riktlinje och varierar med säsong och valutakursen.

2 personer 150 amerikanska dollar per natt

2 vuxna 2 barn 190 amerikanska dollar per natt

3 personer 170 amerikanska dollar per natt

Boka lägenheten

Telefon i Sverige

+46 (0)70 445 44 79 Ali ( nås även på WhatsApp )

+46 (0)73 374 24 74 Lillan ( nås även på WhatsApp )

Telefon i Sri Lanka

+94 777 108 266 Ali ( nås även på WhatsApp )

+94 779 725 318 Lillan ( nås även på WhatsApp )

Skicka mail till

ali@srilankaguide.se

Information

Ett 5 stjärnigt hotell ligger bredvid som heter Light house och de har fantastisk god mat. Där finns tennisbanor som besökare från utsidan kan boka och spela på för en liten avgift.

Städa kan ni välja att göra själva eller beställa städ i receptionen och betala direkt till dem. Ni kan också beställa tvätt av era kläder i receptionen.

Det går att få mat från restaurangen levererad till rummet. Vill ni hellre laga er egen mat eller köpa snacks och drycker finns flera snabbköp runt hörnet.