En bild på ett lägenhetshotell, som heter Oceanfront Condos. Bilden visar bottenvåningen och trädgården med havet som bakgrund.

Lyx vid stranden

Boende utanför Galle

Lägenhet & Pooler

Symbolisk bild av en karta

Galle

Galle är huvudort i den sydliga delen av ön med järnväg till Colombo och Matara. 1988 sattes staden och dess befästningar upp på Unescos världsarvslista. Galle är en populär ort för turister och backpackers.

Symbolisk bild av en säng

Lyxigt boende

Vår lägenhet ligger på 4:e våningen i Oceanfront Condos precis intill havet, ca 3 km från Galle city. Den är på 66 kvm och har ett sovrum. Njut av havsutsikt från vardagsrum, sovrum och den stora balkongen.

Symbolisk bild av ett hjärta

Oceanfront Condos

Huset i sig bjuder på en hel del bekvämligheter som deras restaurang med supergod mat. Där kan ni sitta ute och se på havet. Det finns ett enklare gym för den träningssugna och pooler för vuxna och barn.

Kontakta oss

Så sätter vi ihop en perfekt semester utifrån era önskemål.

En bild på lägenhetens sovrum med havsutsikt genom fönstret.

Lägenheten

2-4 personer

En närbild på en pool med utsikt över en gräsmatta och havet.

Byggnaden

Gym, pooler och restaurang

Information

Om lyxigt boende

Priserna varierar med säsong och valutakurs samt era specifika önskemål, kontakta oss för ett personligt erbjudande. Förutom kontant betalning tar vi även Visa och Mastercard (3% extra).

Ett 5 stjärnigt hotell ligger bredvid som heter Light house och de har fantastisk god mat. Där finns tennisbanor som besökare från utsidan kan boka och spela på för en liten avgift.

Städa kan ni välja att göra själva eller beställa i receptionen och betala direkt till dem. Ni kan också beställa tvätt av era kläder i receptionen.

Det går att få mat från restaurangen levererad till rummet. Vill ni hellre laga er egen mat eller köpa snacks och drycker finns flera snabbköp runt hörnet.

Ni har även egen parkering för en bil som ingår.

Kontakta oss

Så sätter vi ihop en perfekt semester utifrån era önskemål.